Partners at Work B.V.

Hooftlaan 1
1401 EA te Bussum
The Netherlands

Routeplanner

Tel: +31 (0)35 6940425

info@partnersatwork.nl

Carriere


Wij begeleiden toptalent, start jouw carriere bij Partners at Work

Partners at Work is het executive search bureau voor de bemiddeling van bestuurders, toezichthouders, management & directie en senior professionals binnen de financiële en zakelijke dienstverlening, corporates en de publieke sector.

Wij bemiddelen mannen én vrouwen. Diversiteit is voor ons een belangrijk thema, daarom is over de jaren dat wij bestaan, gemiddeld meer dan 50% van onze plaatsingen vrouw.

De kandidaten die wij zoeken, hebben een afgeronde HBO- of academische opleiding en meerdere jaren relevante werkervaring. Tijdens deze periode hebben zij al een aantal opvallende carrièrestappen gezet. Wat hen van hun ‘peers’ onderscheidt, is dat zij geen genoegen nemen met kwaliteiten die men van hen kan verwachten: vakkennis, strategisch en tactisch inzicht, sociale- en managementvaardigheden. De onderscheidende eigenschap die zij meebrengen, is hun mentaliteit: nadrukkelijk zichtbaar resultaat voor de lange termijn willen leveren. En daarnaast het vermogen om dat uit te voeren.

Wij gaan zorgvuldig om met toptalent. Wie uit het juiste hout gesneden is, moet de plek krijgen die hij of zij verdient. Onze persoonlijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid houdt dan ook niet op bij plaatsing. Elke kandidaat krijgt van ons de zorgvuldige begeleiding die een professional mag verwachten. Vóór, tijdens en na de plaatsing.

 

Kandidaten die zich in bovenstaand profiel herkennen, nodigen we van harte uit om contact met ons op te nemen.

Graag ontvangen wij je cv, voorzien van een begeleidend schrijven waarin je ons wat vertelt over je professionele ervaringen.  De informatie die je met ons deelt wordt uiteraard volledig vertrouwelijk behandeld.

Je kan per mail contact opnemen via info@partnersatwork.nl

Wij zullen alle informatie zorgvuldig beoordelen. We bevestigen ontvangst van je cv en zullen deze informatie in onze database verwerken. Onze consultants nemen vervolgens persoonlijk contact met je op.

This post is also available in: Engels