Partners at Work B.V.

Hooftlaan 1
1401 EA te Bussum
The Netherlands

Routeplanner

Tel: +31 (0)35 6940425

info@partnersatwork.nl

Opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn banken, verzekeraars, pensioenfondsen, vermogensbeheerders, consultants, juridisch en fiscaal adviseurs, corporates en familiebedrijven, semi-overheid.


Partners at Work is het executive search bureau voor topfuncties in de financiële en zakelijke dienstverlening. Wij bemiddelen bestuurders, toezichthouders, management & directie en senior professionals. Wij vertegenwoordigen een nieuwe generatie leiders (m/v) en voeren een actief beleid om vrouwen zichtbaar te maken voor senior posities.

Korte lijnen en verantwoordelijkheid

Wij houden van korte lijnen en directe verantwoordelijkheid. De partners zijn continu betrokken bij het proces en voeren de opdrachten persoonlijk uit. We realiseren ons dat door ons geadviseerde en geplaatste topprofessionals een belangrijke stempel kunnen drukken op een organisatie en haar toekomst. Die verantwoordelijkheid nemen we serieus.

Executive search is mensenwerk

Met persoonlijke interesse en betrokkenheid, tact en integriteit, met kennis van de markt en van de spelers breng je de goede mensen bij elkaar. Ervaring en de daaruit voortkomende intuïtie spelen daarbij een belangrijke rol. Maar wat uiteindelijk telt, is het resultaat. Voor de opdrachtgever, voor de kandidaat én voor ons. Wij willen aan het einde van de rit iedereen – ook onszelf – recht in de ogen durven kijken. En dat kunnen we. Onze klantenlijst is daar getuige van.

Opdrachtgevers die zich aangesproken voelen door onze aanpak, nodigen we van harte uit om contact op te nemen voor een gesprek.

This post is also available in: Engels