Partners at Work B.V.

Hooftlaan 1
1401 EA te Bussum
The Netherlands

Routeplanner

Tel: +31 (0)35 6940425

info@partnersatwork.nl

1e Partners at Work Tax Director Roundtable

Partners at Work organiseerde op 30 mei jl. de 1e Tax Director Roundtable in restaurant de Kersentuin in Amsterdam. Het thema van de Roundtable was de mensenkant van het werk als bedrijfsfiscalist. Hierbij werden twee onderwerpen uitgediept: 1. De ontwikkeling van de arbeidsmarkt voor fiscalisten en 2. Wat kun je doen om je in de continu veranderende wereld staande te houden.

Het eerste deel van de Roundtable nam onze collega Harry Kleine voor z’n rekening, waarbij hij vooral inzoomde op de arbeidsmarkt als zodanig en de veranderende inhoud van het werk als fiscalist. Dit laatste mede ingegeven door nieuwe regelgeving en een voortdurend maatschappelijk debat.

tax-director

 

In het tweede deel van de Roundtable gaf Mikkel Hofstee, CEO & Founder van Lifeguard, een presentatie met als thema “Are you fully Charged?” Hierbij gaat het concreet over de vraag hoe je in een uitdagende en continu veranderende wereld mentaal, fysiek, spiritueel en emotioneel  balans en vitaliteit kunt vinden.

Gedurende de Roundtable werd over genoemde thema’s levendig van gedachten gewisseld en gezien het animo en enthousiasme van de deelnemers zal het niet bij één Tax Director Roundtable blijven. Sterker nog, de tweede staat alweer gepland voor november van dit jaar.