Partners at Work B.V.

Hooftlaan 1
1401 EA te Bussum
The Netherlands

Routeplanner

Tel: +31 (0)35 6940425

info@partnersatwork.nl

Samenwerkingen

Op het thema diversiteit werkt Partners at Work samen met Topvrouwen.nl, D&I Company, Women in Financial Services (WIFS), Vrouwen in Institutioneel Pensioen en Women in M&A.

 

Vrouwelijke versterking voor de WOS!
09-03-2018

Als werkgeversorganisatie is de WOS (De Werkgevers in de Sport) de spin in het web voor de georganiseerde sport: de organisatie is onder andere verantwoordelijk voor de CAO sport. In hun zoektocht naar een nieuwe penningmeester klopten zij voor support aan bij sport&zaken.  Met in zijn achterhoofd specifieke aandacht voor bemiddeling van vrouwen in topfuncties zocht sport&zaken directeur Roel Roelfzema direct contact met Josephine van der Vossen van Partners at Work >> Lees meer

Partnership Women in Financial Services (WIFS) en Partners at Work 

Met ingang van 1 september 2017 zijn Women in Financial Services (WIFS) en Partners at Work executive search een exclusief partnership aangegaan. Partners at Work levert al jaren een belangrijke bijdrage aan de zichtbaarheid van vrouwen voor topposities in de financiële sector. Zij adviseren opdrachtgevers over het belang van diversiteit en begeleiden vrouwen actief in hun loopbaan naar de top. WIFS is een ambitieus netwerk, dat samen met haar leden en partners een platform creëert voor gebalanceerd leiderschap tussen masculiene en feminiene waarden in de financiële sector. Met deze samenwerking leveren we vanuit beide organisaties een actieve bijdrage aan een positieve verandering in de financiële sector.

Women in Financial Services

 

Code Executive Search

Partners at Work is een van de eerste ondertekenaars van de Code Executive Search. Ondertekenaars van de code committeren zich aan een actieve rol in het benoemingsproces van hun opdrachtgevers om vrouwen in topposities te bevorderen: https://www.talentnaardetop.nl/executive-search-code

 

 

 

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Op het thema diversiteit werkt Partners at Work samen met Topvrouwen.nl, Talent naar de Top, Women in Financial Services, Vrouwen in Institutioneel Pensioen (VIIP) en Women in M&A. Daarnaast zijn wij adviseur van de Stichting Sport & Zaken. Wij helpen sportverenigingen met de werving & selectie van bestuurders. Ook hebben wij belangeloos een vacature in de lid van de Raad van Toezicht van De Nierstichting ingevuld. Wij zijn actief lid van Vrouwen Bouwen voor SOS Kinderdorpen en leveren door middel van fundraising activiteiten een bijdrage aan dit doel.

 

Lees het interview ‘Searcher in de spotlights’ met Josephine van der Vossen – Jonker op Topvrowen.nl.

 

 

This post is also available in: Engels