Partners at Work B.V.

Hooftlaan 1
1401 EA te Bussum
The Netherlands

Routeplanner

Tel: +31 (0)35 6940425

info@partnersatwork.nl

Talent naar de Top award

Persbericht

Partners at Work wint prestigieuze award van Talent naar de Top in de sector executive search: “Gewoon een Kwestie van Doen”.

In het bijzijn van een groot publiek uit het bedrijfsleven, overheid en de publieke sector, is aan Partners at Work op 28 Juni de Executive Search Award 2019 van Talent naar de Top uitgereikt. Volgens de Commissie Monitoring Talent naar de Top is Partners at Work een aansprekend voorbeeld voor andere executive bureaus als het gaat om de benoeming van vrouwen in de top van het bedrijfsleven. De monitor Executive Search Code levert inzicht in hoe searchbureaus zich inzetten voor de benoeming van vrouwen in topfuncties en welke resultaten zij boeken.

Josephine van der Vossen: “Sinds de oprichting van Partners at Work in 2003, is diversiteit verankerd in onze missie. We waren mede-initiatiefnemer van de Executive Search Code en verbinden ons graag aan de doelstelling om vrouwen zichtbaar te maken voor topposities in het bedrijfsleven. We zijn er trots op deze award te winnen; het is een mooie waardering van ons werk”

Ingrid Reichmann: “Partners at Work staat voor een nieuwe generatie leiders. Wij leven en ademen diversiteit in onze searches. In 2018 hebben wij 57% van onze search opdrachten met een vrouwelijke kandidaat ingevuld. We laten zien dat het “Gewoon een Kwestie van Doen is”

Klik hier voor meer informatie over Partners at Work en de Executive Search Code van Talent naar de Top

Bekijk het filmpje over de Executive Search code