Executive coaching

Coaching for Transition

Beginnen in een nieuwe executive of non-executive rol kan een uitdaging zijn: van leiders wordt verwacht dat ze vanaf dag één impact hebben, met nog een beperkt zicht op de nieuwe realiteit. Coaching for Transition kan leiders helpen bij een succesvolle overgang naar een nieuwe rol.

Onze coaching aanpak is gestructureerd, persoonlijk en afgestemd op de unieke uitdaging waar nieuwe leiders voor staan.

We weten uit onderzoek dat er vanaf het begin al aandachtspunten zijn die in hoge mate bijdragen aan het succes van de nieuwe leider. Daarom starten we bij voorkeur direct na de aankondiging met een intake. No time to waste. We helpen bij het ‘diagnosticeren’ van de nieuwe realiteit en het bepalen van de agenda voor succes in de eerste 100 dagen… en daarna.

Onze drive is om leiders te ondersteunen om zich bewust te worden van het unieke karakter van de transitie, zowel professioneel als persoonlijk. Opdat ze hun hoogste aspiraties voor de organisatie, voor alle betrokken stakeholders en uiteindelijk voor zichzelf kunnen vervullen.

Meer informatie?

If you are interested to learn more about our Coaching for Transition, please contact Nicole Boevé,
035 – 5480 760

We geloven dat we leiders nodig hebben die zich volledig bewust zijn van hun potentieel en de impact die ze kunnen hebben bij het creëren van menselijke organisaties die een force for good kunnen zijn in de wereld.

Coaching for Transition bestaat uit 5 ervaren sparringpartners met veel ervaring in het begeleiden van leiders in de  boardroom bij uitdagende veranderingen.