Executive search

Bij Partners at Work combineren we de liefde voor ambitieus talent met die voor krachtige organisaties en precieze processen. Een driepoot waarvan we graag – en goed – het middelpunt zijn. Zowel als het gaat om verse c-level professionals van buiten, als om in-huis-potentieel. We kijken naar de delen én naar het snijvlak. Daar waar mens en organisatie elkaar uitdagen en dus versterken. Daarbij zien we zaken als draagvlak, governance en implementatie als een kans. We loodsen en betrekken alle belanghebbenden en zijn gevoeligheden voor – met kennis van codes en een gezonde dosis intuïtie. Een goed begeleide landing voorkomt valse verwachtingen en maakt de gewenste impact van het talent alleen maar groter.

Executive search is bij uitstek een vak waarin ervaring telt. Het klappen van de zweep, het opbouwen van vertrouwen en een netwerk, snel snappen en schakelen. Het helpt dat we aardig wat vlieguren hebben. Onze ambitie en het vak zelf zorgen ervoor dat die ervaring er geen routine van maakt. Van elk contact en elke opdracht valt weer iets nieuws te vinden en te leren. Dat houdt ons scherp. Heel scherp, als het moet tot op het randje van irritant.

  • Executive Search van directie, bestuur en raden van commissarissen / toezicht;
  • Van individuele professionals tot aan complementaire en diverse teams;
  • Onboarding en executive coaching in samenwerking met professionele executive coaches;
  • Omgeving en stakeholders analyse.

Interested?

Heeft u een vraag over onze werkwijze neem dan contact met ons op, u kunt bellen naar
035 54 80 760. Of laat een bericht achter en wij bellen u terug.

Als standaard streven wij in onze kandidaat presentatie naar een verhouding van 50% vrouwelijke en 50% mannelijke kandidaten met vergelijkbare capaciteiten, kwaliteiten en ervaringsniveau en zetten we ons daarbinnen in voor andere vormen van diversiteitskenmerken. Door deze werkwijze was de verhouding vrouw / man in onze bemiddelingen als volgt: in 2017 59%/41%, in 2018 68%/32% kandidaten en in 2019 58%/42%.

Ook bieden we professionele ondersteuning op modulaire basis aan wanneer de opdrachtgever meer in eigen regie wil doen in combinatie met een professionele onafhankelijk expert.