Josephine van der Vossen

Onze vriendin, partner en medeoprichtster van Partners at Work heeft na 20 jaar besloten terug te treden als partner. Het is in haar leven nu tijd voor andere mooie activiteiten.

Josephine heeft met haar passie voor ons vak veel ambitieuze vrouwen en mannen vooruit geholpen en daarmee Partners at Work op de kaart gezet. Gelukkig blijft ze betrokken bij ons kantoor en kunnen we nog steeds rekenen op haar inspirerende persoonlijkheid, humor en scherpe blik in haar rol als adviseur en ambassadeur.

Josephine heeft een achtergrond in het internationale bankwezen en startte in 2003 Partners at Work. Ze heeft ruim 20 jaar ervaring in het invullen van toezicht, bestuur en directie posities binnen de financiële en zakelijke dienstverlening. Ze is een groot voorstander van diversiteit en heeft een scherp oog voor de ontwikkeling van mens en organisaties. Josephine is lid van de Raad van Advies van Women in Financial Services (WIFS) en lid van de Cliëntenraad van Tergooi Ziekenhuizen.

Ze was een van de initiatiefnemers van de Executive Search Code van Talent naar de Top en heeft vanuit de klankbordgroep van het Ministerie van OC&W mede vorm gegeven aan Topvrouwen.nl. Ze heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en is MBTI en 16PF gecertificeerd.

Josephine van der Vossen

Ambassadeur
0355480760
j.vandervossen@partnersatwork.nl
LinkedIn