Onze diensten

We get the people part right. Dat betekent dat wij zowel organisaties als kandidaten ondersteunen met: executive search, executive coaching, governance vraagstukken en Talent Motivatie Analyses.

Bij Partners at Work combineren we de liefde voor ambitieus talent met die voor  krachtige organisaties en precieze processen. Een driepoot waarvan we graag – en  goed – het middelpunt zijn. Zowel als het gaat om verse c-level professionals van  buiten, als om in-huis-potentieel. We kijken naar de delen én naar het snijvlak.  Daar waar mens en organisatie elkaar uitdagen en dus versterken. Daarbij zien  we zaken als draagvlak, governance en implementatie als een kans. We loodsen en betrekken alle belanghebbenden en zijn gevoeligheden voor – met kennis van  codes en een gezonde dosis intuïtie. Een goed begeleide landing voorkomt valse  verwachtingen en maakt de gewenste impact van het talent alleen maar groter.

Executive search

Executive search is bij uitstek een vak waarin ervaring telt. Het klappen van de zweep, het opbouwen van vertrouwen en een netwerk, snel snappen en schakelen. Het helpt dat we aardig wat vlieguren hebben. Onze ambitie en het vak zelf zorgen ervoor dat die ervaring er geen routine van maakt. Van elk contact en elke opdracht valt weer iets nieuws te vinden en te leren. Dat houdt ons scherp.

Meer informatie

Future Leaders

Executive search voor een nieuwe generatie leiders: divers en inclusief. Talent dat toegevoegde waarde biedt vanwege zijn ervaring, waarden, gender, culturele achtergrond, opleiding of persoonlijkheid. Wij zoeken en vinden deze leiders van de toekomst.

Meer informatie

Executive coaching

Wij werken samen met een team van ervaren executive coaches, die hun sporen hebben verdiend in het bedrijfsleven. Zij kunnen onze kandidaten begeleiden bij vragen over persoonlijke ambitie en drijfveren en coachen in de verschillende fasen van een carrière ontwikkeling.

Meer informatie

Talent motivatie analyse

Onze partners zijn gecertificeerd in de instrumenten en toepassingen van de Talenten Motivatie Analyse methode (TMA). Een analyse van de persoonlijke drijfveren, talenten en het ontwikkel-potentieel

Meer informatie

Governance as a tool

Governance advies met systemische kijk en aandacht voor de samenstelling van bestuur en toezicht, risico management, cultuur, gedrag en reputatie (hard en soft controls)

Meer informatie