Partners at Work B.V.

Hooftlaan 1
1401 EA te Bussum
The Netherlands

Routeplanner

Tel: +31 (0)35 6940425

info@partnersatwork.nl

Over ons

Over ons


Visie

Hoge eisen stellen aan professionals én aan onszelf

We weten uit ervaring dat de organisaties hoge eisen stellen aan professionals. Vakkennis en vakmanschap zijn competenties die organisaties zonder meer mogen verlangen. Voor topprofessionals zijn echter ook inzicht, beoordelingsvermogen, integriteit en een resultaatgerichte mentaliteit onmisbare eigenschappen. Dat creëert actief ondernemerschap, ons inziens de sleutel voor een succesvolle bedrijfsvoering op de lange termijn.

Daarom zoeken we voor onze opdrachtgevers naar ervaren professionals die verder willen en kúnnen gaan. Die naast de vereiste competenties en eigenschappen ook de mentaliteit meebrengen om blijvend resultaat te leveren. Kandidaten met deze kwaliteiten zijn zeldzaam, maar ze bestaan. En wij weten ze te vinden. Daarbij hebben we aandacht voor diversiteit van teams. Alleen in een team met ruimte voor verschillende achtergronden en inzichten wordt optimaal gepresteerd.

 

Werkwijze

Passie voor ons vak

We hebben passie voor ons vak. We zijn overtuigd van de kracht van een hecht team. Dat betekent dat wij geloven in elkaars kwaliteiten, zowel de persoonlijke als de zakelijke. Gezonde interesse en oprechte betrokkenheid en daarbij opgeteld gedrevenheid en ambitie: een winning team dat succesvol samenwerkt aan resultaat op de lange termijn.

Netwerken en marktontwikkelingen

We zijn van nature nieuwsgierig. We willen mensen echt leren kennen en zijn altijd op zoek naar nieuwe ontmoetingen. Daarom netwerken wij veel en spreken graag mensen, ook als het niet om een concrete vacature gaat. Ons doel is om talenten te kennen en te volgen, zodat wij hen direct weten te vinden als de juiste vacature op het juiste moment voor hen beschikbaar is.

We monitoren en analyseren continu ontwikkelingen op de markten. Kennis moet altijd actueel en inzetbaar zijn. Daarom zijn we actief betrokken bij relevante evenementen, om kennis te delen, kennis op te doen en om ons professionele netwerk uit te bouwen. Wij organiseren zelf regelmatig ronde tafel bijeenkomsten en zijn veelgevraagd spreker op bijeenkomsten bij anderen.

Het Gesprek

Nieuwsgierig betekent ook dat wij kritisch vragen stellen en goed naar antwoorden luisteren: voorwaarden voor het begrijpen van wat er écht speelt en voor het vinden van effectieve en creatieve oplossingen. In onze gesprekken gaan wij dan ook verder, we willen echt weten wie onze gesprekspartner is en wat hem of haar drijft. Belangrijk, omdat dit bij de match met een persoon en een organisatie van essentieel belang is, wil deze succesvol kunnen zijn.

Resultaat

We zijn een onafhankelijke en compacte organisatie. Dat garandeert flexibiliteit en snelheid van handelen maar ook persoonlijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid. En daarmee het best mogelijke resultaat. Het past bij onze stijl. Met minder zijn we niet tevreden.

Lees hier meer over onze samenwerkingen

International

Partners at Work is the executive search firm for top jobs in financial and professional services both for the National and International market. We mediate board, management and non-executive roles. Since its founding in 2003, we have completed hundreds of positions and thus proved that we are a successful alternative to traditional search firms.

Partners at Work distinguishes itself with a contemporary network and an honest, personal approach focused on long term goals for the client and candidate. We mediate m/f and pursue an active policy to make women visible for senior positions.

This post is also available in: Engels