Over ons

The heart of our story, is the story of our heart

Executive search is ons vak sinds 2003. Wij werken met echte persoonlijke aandacht, grote passie en energie.  Wij zijn van nature nieuwsgierig, luisteren en vragen goed door om tot de kern te komen. Onafhankelijk en oprecht adviseren over de opdracht kenmerkt onze manier van werken. In onze aanpak zijn we uitdagend en zetten we net dat stapje extra voor onze kandidaten en opdrachtgevers. Wij zoeken waar anderen niet zoeken en vinden waar anderen niet vinden. In elke search bieden wij de opdrachtgever de keuze uit een mix van mannelijke en vrouwelijke kandidaten (50:50 v/m).

Wij geloven in de kracht van diversiteit. In complementaire teams met veerkrachtige en moedige leiders. Leiders die verder kijken en het ongemak in het gesprek niet schuwen. Die begrijpen dat transformatie de sleutel is naar toekomstbestendige organisaties. En dat echte leiders zich kwetsbaar durven op te stellen én oog hebben voor de maatschappij en de wereld om zich heen. Samen met onze opdrachtgevers hebben we impact door te bouwen aan divers samengestelde teams deze duurzame leiders.

Onze Partners zijn gecertificeerd assessors. Wij gebruiken de Talenten Motivatie Analyse methode (TMA), maar hebben ook ervaring met andere persoonlijkheidstesten als MBTI (Myers-Briggs Type Indicator) en 16PF en HOGAN om kandidaten over hun persoonlijke drijfveren, talenten en ontwikkel-potentieel te adviseren.

Neem contact met ons op

We hebben een persoonlijk netwerk van diverse leiders opgebouwd. Talent dat niet standaard is maar daar bovenuit stijgt.

Wij kijken breed naar diversiteitskenmerken. Dat is voor ons een goede verdeling in gender, culturele & maatschappelijke achtergronden, leeftijd en alle andere kenmerken. Vanwege onze succesvolle aanpak hebben we als eerste executive search bureau meerdere keren de Executive Search Diversity Award van Talent naar de Top ontvangen .

Wij bieden executive search en team assessments op bestuur, toezicht en directie niveau. Wij werken cross-sectoraal voor de volgende type organisaties:

  • Beursgenoteerde en internationale organisaties
  • Financiële & Zakelijke dienstverlening, pensioenfondsen, vermogensbeheer en private equity
  • (semi-) publieke organisaties in de gezondheidszorg, onderwijs en wetenschap, woningcorporaties, energiebedrijven
  • Familiebedrijven
  • Coöperaties, branche-organisaties en verenigingen
  • Goede doelen/NGO, kunst en cultuur