Over ons

The heart of our story, is the story of our heart

Executive search is ons vak. Wij doen dat met grote passie, drive en energie. Wij zijn van nature nieuwsgierig, luisteren en vragen goed door om tot de kern te komen. Wij vertalen de vraag van de opdrachtgever en adviseren daarin onafhankelijk en oprecht. We zijn uitdagend in onze aanpak en zetten net dat stapje extra. Een divers en verrassend aanbod van talent is onze kracht. Wij zoeken waar anderen niet zoeken en vinden waar anderen niet vinden.

Het is onze missie om meer diversiteit en complementariteit in de top van het bedrijfsleven te brengen.  We hebben een netwerk van vrouwelijk en mannelijk talent opgebouwd, dat niet standaard is maar daar bovenuit stijgt. In elke search bieden wij de opdrachtgever de keuze uit een mix van mannelijke en vrouwelijke kandidaten (50:50 v/m). Daarnaast kijken we naar andere vormen van diversiteitskenmerken. Vanwege onze succesvolle aanpak op diversiteit hebben we in 2018 en 2019 de Executive Search Award van Talent naar de Top ontvangen als meest toonaangevend search bureau op dit gebied.

Wij bieden executive search, executive coaching en team assessments op bestuur, toezicht en directie niveau in de profit en not for profit in diverse sectoren, waaronder de zorg, onderwijs, semi-publieke sector en de financiele en zakelijke dienstverlening.

Onze Partners zijn gecertificeerd in de instrumenten en toepassingen van de Talenten Motivatie Analyse methode (TMA) Talenten motivatie  en persoonlijkheidstesten als MBTI (Myers-Briggs Type Indicator)  en 16PF om kandidaten over hun persoonlijke drijfveren, talenten en ontwikkel-potentieel te adviseren.