NowGenLeaders

Leiders van de toekomst worden nú gemaakt

De NowGenLeader is de nieuwe generatie leider die creatief weet in te spelen op hedendaagse uitdagingen en ontwikkelingen in de wereld. Leiders die oog hebben voor lange termijn waardecreatie en werken vanuit een purpose. Leiders die authentiek zijn, anders durven te denken en stelling durven te nemen. Leiders die wendbaar zijn en een open mindset hebben. De NowGenLeader nodigt verschillende perspectieven uit en weet dit ook te waarderen.

Neem contact op

Investeren in de kweekvijver van een nieuwe generatie leiders is belangrijk voor de toekomst van een organisatie. Immers, leiders bepalen voor een groot deel de koers van het schip.

Wij helpen jouw organisatie graag bij het vinden van de NowGenLeader die aansluiting heeft met de visie, missie en waarden van de organisatie. 

Creatief & Onconventioneel

In onze search opdrachten zijn we creatief en onconventioneel, we kijken over sectoren heen, voeren eerlijke gesprekken, dagen uit en bieden gezonde tegenkracht aan onze opdrachtgevers en kandidaten. Wij zien dat divers samengestelde teams daadwerkelijk betere resultaten opleveren voor zowel de organisatie als de maatschappij. Wij staan voor de kracht van diversiteit. Dat doen we doorleefd, herkenbaar en met lef. 

Voor onze succesvolle aanpak ontvingen wij als eerste toonaangevende executive search bureau de Executive Search Award van de monitoring committee van Talent naar de Top in 2018 en 2019! 

Ook stonden wij vermeld in de Inclusive30 van MT/Sprout en betitelde het Financieel Dagblad ons als “Hokjesopruimers”

Stel je vraag

Meer informatie?

Neem dan contact op met onze eigen NowGenLeader, Christine Changoer

Bel 0355480760
Mail c.changoer@partnersatwork.nl